Hallo peps!

I ♥ Obey girl
Please come again , thank you :)
Status : taken by imam muda , ngehngeh

Story About

What's new?

Song for you ♥

Drop ur Link , thank you sweetie ;)



Credits By :
Skins by : Mr.goOgle
Basecode : Lettha
Header : Meya
Background: Amera
View in : Google Chrome 
CONTEST CUTE AWESOME BLOG BY TIERRA
Selasa, 6 Disember 2011 | 12:26 PTG | 0 lovebite
Hello , hay guys , ni mera nak intro something about a Contest ! hee. mera di tag kali kedua oleh budaa ini hanah thanks dik. hee. okay kat bawah ni mera dah set up semua lah , everything about the RULES of Contest tu. so take a look , cuci mate anda hee. okay ?
  • WAJIB follow blog INI .
  • Tulis satu entry (tak kisah panjang atau pendek) pasal contest ni .
  • WAJIB inbox saya di SINI . Inboxkan awak punya url blog dan beritahu bahawa awak ingin menyertai
  • Tag sekurangkurangnya tiga nama orang yang blog dekat entry awak tu dan pastikan DIA TAHU
  • Tajuk entry awak mestilah CONTEST CUTE AWESOME BLOG BY TIERRA
  • Contest ini akan terBATAL dengan sendirinya jika peserta tidak melebihi 20 orang atau tepat 20 . So, invitelahh kawankawan awak semua masuk ;)

gift . winkwink ;)

  • hadiah utama : Topup RM 40.00 (Maxis,Digi,Celcom) , editkan blog dan header mengikut citarasa sendiri .
  • hadiah kedua : Topup RM 20.00 (Maxis,Digi,Celcom) , editkan blog .
  • hadiah ketiga : Topup RM 10.00 (Maxis,Digi,Celcom) , header mengikut warna yang dikehendaki .
  • saguhati 2orang : editkan blog , header mengikut citarasa awak tetapi hatibudi saya .
cara pemilihan pemenang :
  • Blog yang cantikk dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Entry di blog mestilah menarik
  • Header yang awesome.
  • Blog yang kreatf design
  • Yang saya rasa sesuai jadi pemenang :)

Deadline : UPDATED. 1 January 2011.
okay mera nak tag 3peps kat sini.


Older Post | Newer Post